فیلم سینمایی پالتو شتری 2022-04-15

معرفی کامل و بررسی فیلم پالتو شتری پلازا

تمام مواردی که درباره آن‌ها صحبت کردیم نشان می‌دهد ژانر کمدی چقدر برای سینمای ایران مهم است. اما حیف که فیلم‌سازان ایرانی نتوانستند به اندازه اهمیت این ژانر فیلم کمدی خوب بسازند. سینمای کمدی ایران برای پوست‌اندازی و احیای مجدد به دو عنصر حیاتی نیاز دارد؛ خلاقیت و مضامین تازه. ترکیب این دو عنصر می‌تواند سینمای کمدی ایران را از ورطه هولناکی که درون اُفتاده است نجات دهد.

در مجموع بیش از 21 نفر در تولید فیلم پالتو شتری نقش داشته‌اند و هر یک از آنها در منظوم یک صفحه اختصاصی دارند. لیندا کیانی هنرپیشه اهل سینما و تلویزیون ایران در 23 شهریور 1359 به دنیا آمد. او بازیگری را از کلاس‌های تحت نظارت محمدرضا شریفی‌نیا و آزیتا حاجیان شروع کرد و سپس در آموزشگاه بازیگری سمندریان نیز حضور داشت. با معرفی شریفی‌نیا، لیندا کیانی برای بازی در سریال ساعت شنی انتخاب شد و به شهرت رسید. سریال بعدی او روز حسرت و نقش معصومه توانست خانم کیانی را کاملا معروف کند. سوال مهمی که علی میرزایی در فیلم مطرح می‌کند این است که چرا مفاهیم و مباحث والای فلسفی در ایران تبدیل به کاریکاتور می‌شود؟ شاید یکی از مهم‌ترین دلایلی که می‌توان برای این اتفاق ذکر کرد تضاد زیست جهان فلسفی و عقل‌گرای غرب با زیست جهان متافیزیکی ما باشد.

او تله فیلم‌های «دکانهای پیامبری»، «استخاره» و تله فیلم تاریخی «حاجتنامه نظرعلی» را کارگردانی کرده است و امسال با فیلم بلند #پالتو_شتری در جشنواره سی و هفتم حضور دارد. علی میرزایی در «پالتو شتری» با صراحت بیان می‌کند در جهان امروز، جهانی که از تئوری‌ها و نظریه‌های مختلف فلسفی انباشته شده است نرمال بودن و نرمال زندگی کردن چقدر سخت است. برخلاف درک خشن و سلطه جو کوهیار از نیچه، این فیلسوف مشهور همیشه حسرت جهان قبل از فلسفه را می‌خورد.

فیلمی که مخاطبان سینمایی را با افکار التقاطی رایج در محافل شبه روشنفکری کشور آشنا ساخته و تقلید کورکورانه ایشان از فلاسفه منحط غربی و به نوعی نشخوار آرای فلسفی رایج در غرب، توسط ایشان را هویدا می سازد. پالتو شتری برای اولین بار در سی و هفتمین دوره جشنواره فیلم فجر به نمایش درآمد و مورد توجه ببیندگان و منتقدان قرار گرفت. شما کاربران عزیز می توانید فیلم زیبا و سرگرم کننده پالتو شتری را با بالاترین کیفیت موجود و لینک دانلود مستقیم از وب سایت ایرانیان دانلود دریافت نمایید. لیندا کیانی، دیگر بازیگر مشهور فیلم پالتو شتری فعالیت‌های هنری را با شرکت در دوره‌های آموزش بازیگری در کلاس‌های آموزشی تحت نظارت محمدرضا شریفی‌نیا و آزیتا حاجیان آغاز کرد.

سایر عوامل فیلم پالتو شتری

پس از این دوره، در کلاس‌های آموزشگاه بازیگری سمندریان و کلاس‌های فن بیان خانم مهتاب نصیرپور شرکت کرد؛ و با معرفی شریفی نیا، وارد مجموعه بازیگران سریال تلویزیونی ساعت شنی شد. فیلم سینمایی «پالتو شتری» یک فیلم طنز است که درباره تلاش‌های فرید، برای ازدواج کوهیار و کیانا، برای حل مشکلات مالی‌اش، شکل گرفته‌است. این فیلم کمدی در کنار شوخی‌ها و کنایه‌هایی که به مسائل جنسی اشاره دارند و ممکن است مخاطب کم‌سن متوجه آن نشود، به مذمت خود برتربینی و تکبر می‌پردازد و پیام مثبتی دارد.

سام درخشانی، بهاره کیان‌ افشار، بانیپال شومون، لیندا کیانی، شاهرخ فروتنیان، افسانه چهره‌ آزاد و پریوش نظریه از جمله مهم ترین بازیگران می باشند که در این اثر به ایفای نقش پرداخته اند. سام درخشانی، بانیپال شومون، بهاره کیان افشار، لیندا کیانی، شاهرخ فروتنیان، پریوش نظریه، علیرضا مهران، طوفان مهردادیان، رضا شیخ انصاری، اسدالله منجزی، افسانه چهره آزاد. بازیگران فیلم پالتو شتری چه کسانی هستند؟ در پالتو شتری بازیگرانی چون پریوش نظریه، شاهرخ فروتنیان، لیندا کیانی، بهاره کیان‌افشار، علیرضا مهران، طوفان مهردادیان و سام درخشانی به ایفای نقش و بازیگری پرداخته‌اند. در فیلم پالتو شتری حدود 10 بازیگر جلوی دوربین رفته‌اند که از نظر تعداد بازیگران می‌توان پالتو شتری را یک اثر پربازیگر عنوان کرد. متوسط سن بازیگران پالتو شتری براساس میزان سنی که از آنها در دایرةالمعارف آنلاین سینما و تلویزیون یعنی منظوم ثبت شده، 49 سال است که نشان می‌دهد بازیگران پالتو شتری عمدتا از میانسالان هستند.

کوهیار بسیار مغرور است و رفتار ناشایست او، ریشه در اتفاقات کودکی‌اش دارد، مادر و پدرش با هم رفتار صمیمانه‌ای نداشته و او به دور از پدر، بزرگ شده‌است. از جایی که شخصیت لیندا کیانی، همسر سابق کوهیار برای بار دوم وارد قصه می‌شود، فیلم تا حد زیادی افت کرده و جذابیت خود را از دست می‌دهد. ریتم فیلم یکدست نیست و فیلمساز در خلق موقعیت‌های طنزآمیز و کمیک موفقیت چندانی ندارد. با این حال «پالتو شتری» در میان کمدی‌های سخیف و مبتذلی که این روز‌ها بر پرده سینما‌های ایران خودنمایی کرده، کمدی قابل دفاعی است که هوشمندانه ساخته شده و بدون توسل به شوخی‌های جنسی رکیک و مبتذل، روایت شیرین و بازیگوشانه خود را پیش می‌برد. مهدی علی میرزایی، فیلم‌نامه‌نویس و کارگردان، متولد سال ۱۳۵۶ در اصفهان است. از کارهای فیلم‌نامه‌نویسی او می‌توان به فیلم‌های «گشت ارشاد» به کارگردانی سعید سهیلی، «در مدت معلوم» به کارگردانی وحید امیرخانی، «پارادایس» و «کاتیوشا» به کارگردانی علی عطشانی اشاره کرد.

دیگر بازیگران فیلم پالتو شتری بانیپال شومون، بهاره کیان‌افشار، لیندا کیانی، افسانه چهره‌آزاد، شاهرخ فروتنیان، پریوش نظریه، علیرضا مهران، طوفان مهردادیان هستند که ترکیبی از بازیگران نام آشنا با چهره‌های جدید است. فیلم پالتو شتری به کارگردانی و نویسندگی مهدی علی‌میرزایی ساخته شد. این اثر محصول سال 1397 است و تهییه‌کنندگی آن برعهده مجید شیخ انصاری بود.

سام درخشانی در نقش فرید

اگر کوهیار سعی می‌کند به سلطه‌جویی و قدرت طلبی خود ظاهری فلسفی ببخشد، کیانا بدون این‌که نیازی به پیرایش باطن خود داشته باشد سلطه‌جو و قدرت‌طلب است. سایر بازیگران فیلم هم همگی موفق شده‌اند حضوری به اندازه، موثر و تاثیرگذار داشته باشند و بازی‌های متفاوتی ارائه دهند. بازی‌هایی که یکی از برگ‌های برنده و عوامل اصلی جذابیت فیلم است. این موضوع بیان‌گر آن است که علی میرزایی تسلط خوبی بر روی مفاهیم فلسفی دارد.

تازه بعد از گذشت سه ربع ساعت از فیلم بتوانید وارد داستان اصلی و ملموس آن بشوید.

دانلود مسابقه جوکر 2 فصل 4 قسمت پنجم بانوان

فیلم پالتو شتری در ژانر کمدی و خانوادگی به کارگردانی مهدی علی میرزایی محصول کشور ایران در سال 1397 ساخته شده است. در این فیلم بازیگرانی همچون سام درخشانی، بهاره کیان افشار، بانیپال شومون، لیندا کیانی، شاهرخ فروتنیان، افسانه چهره آزاد، پریوش نظریه، علیرضا مهران، طوفان مهردادیان و رضا شیخ انصاری به هنرمندی پرداخته‌اند. فیلم پالتو شتری محصول ایران در سال 1397 است که توسط مهدی علی میرزایی کارگردانی شده. از بازیگرانی که در این فیلم کمدی و خانوادگی به ایفای نقش پرداخته‌اند می‌توان سام درخشانی، بهاره کیان افشار، بانیپال شومون، لیندا کیانی، شاهرخ فروتنیان، افسانه چهره آزاد، پریوش نظریه، علیرضا مهران، طوفان مهردادیان و رضا شیخ انصاری را نام برد. فیلم پالتو شتری اثری در ژانر درام، کمدی، اجتماعی و خانوادگی به کارگردانی و نویسندگی مهدی علی‌ میرزایی و تهیه کنندگی مجید شیخ انصاری می باشد که در سال ۱۴۰۱ تولید شده است.

اما مهم‌تر از تسلط بر روی مباحث فلسفی توانایی دراماتیک کردن این مباحث است. علی میرزایی با هوشمندی آن قسمتی از فلسفه نیچه را استفاده کرده است که به درد داستان فیلمش می‌خورده و توانسته با استفاده از این مفاهیم لحظات شاد و جذابی را برای تماشاگر خلق کند. لحظاتی که در کنار خنداندن تماشاگر او را وادار به فکر کردن هم می‌کند تا از خودش سوالات زیادی بپرسد. موضوعاتی که مستقیماً به وضعیت امروز او به عنوان یک ایرانی معاصر مربوط می‌شود. اگر از تصویربرداری فیلم پالتو شتری خوشتان آمده و یا دوستش ندارید، بهتر است بدانید مدیر فیلمبرداری آن مسعود امینی‌تیرانی بوده است. نظرتان درباره ضرباهنگ و تدوین فیلم پالتو شتری چیست؟ تدوین پالتو شتری را محمد نجاریان داریانی انجام داده است.

برای مثال نریشن در این فیلم برخلاف بسیاری از فیلم‌های سینمای ایران کاربردی زائد و غیردراماتیک ندارد و به خوبی توانسته به بیان داستان توسط نویسنده کمک کند. لحن طنازانه نریشن‌ها در کنار توزیع درست آن در طول داستان باعث شده تا تماشاگر از شنیدن این نریشن‌ها احساس بدی نداشته باشد. موضوع بعدی که «پالتو شتری» را از سایر کمدی‌های سینمای ایران متمایز می‌کند توانایی کارگردان در ساخت و خلق شخصیت‌ها و تیپ‌های مختلف است. فرعی‌ترین کاراکترهای فیلم هم به خوبی شخصیت‌پردازی شده‌اند و جایگاه دراماتیک خود را در داستان دارند. فروغ مادر کوهیار (با بازی متفاوت پریوش نظریه) و مستانه (با بازی لیندا کیانی) از جمله این شخصیت‌ها هستند.

او بازیگری را با دوره‌های بازیگری مرحوم سمندریان شروع کرد تا اینکه در سال 1378 با سریال شب‌زدگان و فیلم طلسم طلایی وارد دنیای بازیگری حرفه‌ای شد‌. او خیلی زود توانست با سریال با من بمان به شهرت مطلوبی برسد و اواخر دهه هفتاد و کل دهه 80 فیلم‌ و سریال‌های درام عمده کارهای او بودند. در سال 1390 با سریال نابرده رنج استعداد طنز این هنرپیشه بسیار دیده شد و بعد از آن بود که در کارهای طنز زیادی حضور پیدا کرد. او کار خود را با بازی در مجموعهٔ تلویزیونی کلاه پهلوی با دوبلهٔ فریبا رمضان پور آغاز کرد. از جمله فیلم های او می توان به نمور، سگ بند، مرد نقره ای، دشمن زن، لونه زنبور، بارکد و کفشهایم کو؟ اشاره کرد. او همچنین در سریال هایی از جمله گاهی به پشت سر نگاه کن، نوار زرد، گلشیفته، می خواهم زنده بمانم و حرفه ای ایفای نقش کرده است.

به نظر می‌رسد بسیاری از کارگردانان سینمای ایران تنبلی ذاتی خود را با اعتراض به سانسور توجیه می‌کنند، والا کارگردانانی هم بوده‌اند که با استفاده از خلاقیت ذاتی‌شان توانسته‌اند از سد سانسور عبور کنند و آثار ماندگاری در این ژانر پرطرفدار بسازند. با فیلم‌های ماندگار این ژانر بسیاری از تابوها شکسته و خطوط قرمز جابه‌جا شده‌اند. اگر فیلم‌های این ژانر نبود کارگردانان ایرانی حتی در آثار غیرکمدی هم نمی‌توانستند سراغ برخی از موضوعات ملتهب بروند.

جهانی که در آن انسان‌ها می‌توانستند بدون حضور این علم پیچیده و عقلانی شاد باشند و به شادمانی بپردازند. کوهیار برخلاف ظاهر بسیار روشنفکری که دارد مانند هیتلر از فلسفه نیچه به شکل ابزاری استفاده می‌کند و فقط آن بخشی از فلسفه نیچه را برجسته می‌کند که حس قدرت طلبی او را ارضا کند. در حالی که علی میرزایی اعتقاد دارد فلسفه مانند سایر علوم اگر از انسان‌ها موجود نرمال‌تری نسازد ذره‌ای ارزش ندارد. اولین نکته‌ای که هنگام تماشای فیلم جلب توجه می‌کند صراحت و گزندگی فیلم است.

دانلود سریال رویای نیمه شب

یک پالتو شتری از پدر کوهیار به او به ارث رسیده که هرکس آن را بپوشد، افکار خبیث و وسوسه برانگیزی به سرش می‌زند. کوهیار و فرید دوستان دیرینه‌ هستند و فرید به اخلاق کوهیار آشنایی کامل دارد. روزی فرید متوجه می‌شود که خاله عشرت به دنبال یک داماد مناسب برای خود است و دوست دارد دخترش کیانا با مردی خوب ازدواج کند. اما ماجرا فقط همین نیست، خاله عشرت به کسی که برایش داماد پیدا کند 200 میلیون تومان و یک ماشین خوب جایزه می‌دهد.

فیلم سینمایی کمدی پالتو شتری (سام درخشانی)

کارگردانانی که سراغ ساخت فیلم کمدی می‌روند باید بدانند با خنداندن تماشاگر به هر قیمتی نمی‌توانند اثری ماندگار خلق کنند. برای خلق یک کمدی ماندگار بیش از هر چیز به استفاده خلاقانه از مضامین تازه نیاز است. این درست است که فیلم‌های کمدی به واسطه گزندگی که دارند همیشه در معرض خطر سانسور هستند. اما در همین فضا هم می‌شود کمدی‌هایی ساخت که جز آثار ماندگار سینمای ایران باشد. پرویز جاهد | پالتو شتری تجربه تازه و متفاوتی در ژانر کمدی و طنز ایرانی است که با رویکردی انتقادی و طنزآمیز به وضعیت فرهنگی جامعه ایران ساخته شده.

برای صداقتی که انسان باید با خودش داشته باشد تا بتواند بدون آزار رساندن به دیگران در این جهان زندگی کند. بازیگران هم مدیون شخصیت پردازی دقیق و درست  این کارگردان اما همه این عناصر می‌توانست با رعایت کردن نکات ریزی در لحن فیلمنامه، تبدیل به اثری به مراتب بهتر شود تا یک فیلم معمولی. کوهیار، نویسنده‌ای خودشیفته، متکبر و متوهم است که خود را فیلسوف و دیگران را میانمایه می‌پندارد و اندیشه‌های زن‌ستیزانه نیچه را دنبال می‌کند و معتقد است که زن انفعال محض است. اما دوست او فرید که راوی داستان است، آدم آس و پاس و بی‌پول، اما منطقی و واقع بینی است که رفتار متظاهرانه و نارسیستی کوهیار را تحمل نمی‌کند و مدام با هم در ستیزند. روایت خطی است که از دید یک راوی واحد یعنی فرید بیان می‌شود و لحن شوخ طبعانه و بازیگوشانه‌ای دارد که متأثر از کمدی‌های وودی آلنی است.

فیلم پالتو شتری فیلمی ایرانی است که توسط مهدی علی میرزایی در سال ۱۳۹۷ ساخته شد و در سی و هفتمین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم فجر اکران شد. پالتو شتری اولین ساخته سینمایی مهدی علی‌میرزایی و به تهیه‌کنندگی مجید شیخ انصاری است که پیش از آن فیلم‌های کمدی را در مقام فیلمنامه‌نویس خلق کرده بود. او پالتو شتری را سال ۹۷ در جشنواره سی‌وهفتم رونمایی کرد و در بهمن ۱۴۰۱ روانه پرده سینماها شد.

بازیگران فیلم پالتو شتری

عنوان فیلم، سریال یا بازیگر مورد نظر خود را جستجو کنید تا براحتی بتوانید فیلم و سریال مورد علاقه خود را پیدا کنید. قشر انتکلتی که مدام فلسفه میخواند ، جامعه و عوام را قبول ندارند و دایم از جهان سوم مینالند. باشگاه فیلم‌بازها و سریال‌بین‌های حرفه‌ای؛ فیلیموشات جایی است که فرصت بیشتری برای خواندن و تأمل درباره فیلم‌ها و سریال‌ها داریم. قصد داریم منبع خبرها، گفت‌وگوها، گزارش‌ها و نقدهای مربوط به محصول‌های فیلیمو باشیم.

نخست آنکه پالتو شتری نه یک کمدی بلکه یک فیلم فانتزی است و فانتزی در فیلم حضوری موثر و جذاب دارد. در این سال‌های سینمای ایران و برای تماشاگری که مدام میان دوگانه سینمای اجتماعیِ تلخ و فیلم‌های کمدیِ سبک گیر افتاده، پالتو شتری به مثابه یک هوای تازه است که می‌تواند در اتمسفر آن تنفس کرد. بازیگری که در سال‌ های اخیر حضورش در هر فیلم و سریالی تضمین موفقیت آن بوده است. فیلم پالتو شتری در قالب یک کمدی روشن فکرانه سعی دارد به نقد پدیده روشنفکری ادایی و قلابی بپردازد. جوان فلسفه‌ خوانده نیچه‌ دوستی که به مرور چنان استحاله می‌ یابد که در جشن عروسی‌ اش لباس شرِک به تن می‌ کند. از محتوا و داستان فیلم پالتو شتری چقدر اطلاع دارید؟ فیلم‌نامه پالتو شتری توسط مهدی علی‌میرزایی نوشته شده است.

نگاهی به تاریخ روشنفکری ایرانی نشان می‌دهد که اکثر روشنفکران ایرانی نتوانسته‌اند از دانش و سواد خود برای حل بحران‌ها و مشکلات بزرگی که مردم ایران درگیر آن هستند استفاده کنند. به بیان ساده‌تر مباحث فلسفی در ایران هیچ‌گاه تبدیل به مباحث انضمامی نشده است و بیش از آن‌که مردم را در حل بحران‌هایشان یاری کند هیولاهایی مانند کوهیار را تحویل جامعه داده است که با تفسیر بیمارگونه از مباحث فلسفی رنجی به رنج‌های مردم افزوده‌اند. این پرسش بنیادین تماشاگر را به هنگام تماشای فیلم با وضعیتی مواجه می‌کند که تاکنون آن را تجربه نکرده است. در واقع این فیلم برای تماشاگر ایرانی به مثابه آینه‌ای عمل می‌کند که تصویر واقعی و حقیقت تاریخی که درگیر آن است را به نمایش می‌گذارد.

حقیقتی که بسیاری تلخ و آزاردهنده است و ذهن تماشاگر را درگیر سوالات اساسی می‌کند که تاکنون از خود نپرسیده است. سوالاتی که بر سرنوشت او به عنوان یک ایرانی تاثیر بسیار زیادی دارد. «اجاره نشین‌ها»، «نان، عشق، موتور 1000 »، «لیلی با من است»، «مرد عوضی» و «مارمولک» هم در همین فضا ساخته شدند.

حسین پیام‌سوری طراحی صحنه فیلم پالتو شتری را انجام نموده و حسین پیام‌سوری طراحی لباس فیلم پالتو شتری را انجام داده است. عباس عباسی چهره‌پردازی یا طراحی گریم فیلم پالتو شتری را برعهده داشت. از دیگر عوامل اثر می‌توان به حامد مختاری دستیار اول کارگردان فیلم پالتو شتری، زهرا تحقیقی منشی صحنه فیلم پالتو شتری و اشاره کرد.

یکی از دوستان او جوانی است به نام کوهیار کهن‌دژ (با بازی بانیپال شومون) که دانشجوی دکترای فلسفه است و تازگی‌ها به خاطر نوشتن کتابی جایزه ادبی به ظاهر مهمی هم برده است. کوهیار خودش را نماد تام و تمامی از تئوری ابرمرد نیچه می‌داند و از دانش خود برای تحقیر و دست انداختن دیگران استفاده می‌کند. او فرید را رقیب خود می‌داند و مدام با او کل‌کل می‌کند تا ثابت کند از او بهتر است.

در خلاصه داستان فیلم پالتو شتری چنین آمده است که فیلم پالتو شتری داستان فرید با بازی سام درخشانی است که در رشته فلسفه درس می‌ خواند. او یک پالتوی شتری رنگ از پدرش به ارث برده اما این پالتو برای او دردسر ساز شده چون هر وقت آن را می‌ پوشد فکر های وسوسه آمیزی به سرش می‌ زند. علاقه‌مندان به خرید بلیت فیلم پالتو شتری می‌توانند به سایت سینماتیکت مراجعه کنند. اما نمی‌توان از «پالتو شتری» حرف زد و به تیم بازیگری جذاب و متفاوت آن اشاره نکرد.

فیلم پالتو شتری داستان پسر جوانی است که در رشته فلسفه تحصیل می‌کند. احسان یک پالتوی شتری رنگ از پدرش به ارث برده است که این پالتو به طرز عجیبی برای او دردسرساز می‌شود. هر بار که احسان این پالتو را می‌پوشد، افکار وسوسه‌انگیز و غیرمعمولی به ذهنش خطور می‌کند. او در تلاش است تا با این افکار مقابله کند و در این میان با ماجراهای طنزآمیز و درس‌های عمیق زندگی مواجه می‌شود. «پالتو شتری» یکی از معدود فیلم‌های سینمای ایران است که موفق شده مفاهیم غامض و پیچیده فلسفی را به خوبی دراماتیک کند و از این مفاهیم در دل یک داستان مفرح سینمایی استفاده نماید. زبان فخیم و باشکوه این فیلسوف در کنار مباحث پیچیده‌ای که در کتاب‌هایش بیان می‌کند از او فیلسوفی ساخته که مخاطبان خاص خودش را دارد.

فرید به کیانا (با بازی بهاره کیان افشار) دختر عشرت (با بازی افسانه چهرآزاد) برای قبولی در فوق‌لیسانس درس می‌دهد. عشرت که تمام فکر و ذکرش شوهر دادن دختر بداخلاق و بی‌ادبش است در اوج نا اُمیدی و با پیشنهاد مبلغی کلان به فرید از او می‌خواهد تا برای کیانا شوهری پیدا کند. داستان فیلم پالتو شتری داستان عجیب و غریبی نیست و قرار است با قصه دو دوست و سرگذشت زندگی و زمانه آن‌ها آشنا شویم. فیلم علاوه بر فانتزی و فلسفه، قصه عاشقانه‌ای را نه به سبک آثار مرسوم سینمایی بلکه به طور اجمالی روایت می‌کند. او یک پالتوی شتری رنگ از پدرش به ارث برده اما این پالتو برای او دردسرساز شده چون هر وقت آن را می پوشد فکرهای وسوسه آمیزی به سرش می زند.

نظر شما درباره این فیلم کمدی چیست؟ نقاط قوت و ضعف آن چه هستند؟ لطفا نظرات خود را با ما و سایر خوانندگان به اشتراک بگذارید. در سی و هفتمین دوره جشنواره بین المللی فیلم فجر، مسیح سراج نامزد دریافت بهترین صدابرداری شد. وبسایت نما تی وی، یک رسانه اینترنتی مجاز در زمینه دانلود فیلم جدید و سریال ایرانی و خارجی می‎باشد. این رسانه در ستاد ساماندهی پایگاه‌های اینترنتی ایران ثبت شده و تمام محتوای موجود در سایت نما تی وی متناسب با فرهنگ خانواده‌های ایرانی است. فیلم و سریال های خارجی به صورت بازبینی شده هستند و در صورت نیاز صحنه های غیراخلاقی به صورت حرفه ای سانسور می‌شوند.

ابتدا به سراغ بیوگرافی بازیگران اصلی رفته و سپس هنرپیشگان دیگر را معرفی می‌کنیم. مجموعه ویدو فعالیت خود را از سال ۱۳۹۷ به‌عنوان مرجع معرفی بهترین های فیلم، سریال، انیمیشن، فناوری و سرگرمی آغاز کرد. رسالت ما در طی این سال‌ها ارائه بهترین مطالب روز دنیا در یک منبع فارسی زبان معتبر بوده است که با تکیه بر تجربه و دانش افراد متخصص در زمینه‌های مختلف جمع‌آوری شده‌اند. میانه ی فیلم کم کم با کاهش طنز ، بار معنایی و روانشناسی میگیرد و گاهی دیالوگ های صرفا مفهومی و نه طنز برای پیشبرد داستان بیان میشود. به کمک سایت فردیس فیلم میتوانید به آرشیو کاملی از فیلم و سریال های روز دنیا دست یابید و با تماشای فیلم و سریال های سانسور شده در کنار خانواده لحظات خوشی را سپری کنید. فرید برای بدست آوردن پول هنگفت باید ازدواج بین دو دوست ناپسندش را درست کند.

از آثار مشهور خانم چهره‌آزاد باید به فیلم‌های دو همسفر، دندان طلا، شکلات داغ، دهلیز، قندون جهیزیه، تروا، سریال‌های این خانه دور است، کتاب‌فروشی هدهد، وضعیت سفید، دلدادگان، هم گناه و می‌خواهم زنده بمانم اشاره کنیم. فرید نیز با تحریک ذهنی کوهیار و نشان دادن کیانا به عنوان یک دختر بی‌نقص که عاشق اوست، کوهیار را تحریک می‌کند تا با او ازدواج کند. کوهیار نیز که نمی‌داند چه خبر است و همیشه عقاید خودبرتربینی دارد، برای عقب نماندن فرید گرفتار این دام می‌شود.

از جمله آثار دیده شده این بازیگر فیلم‌های ماجرای نیمروز، اکسیدان، خجالت نکش، چشم‌وگوش بسته، دیدن این فیلم جرم است، صحنه‌زنی، چرا گریه نمی‌کنی، سریال‌های رستگاران، وضعیت سفید، پایتخت ۲، پرستاران، دلدادگان، مانکن، میدان سرخ و خون‌سرد هستند. از جمله کارهای هنری تصویری معروف این بازیگر سریال‌های کرگدن، خاتون، نوار زرد ۲، درمانگر، فیلم‌های پیلوت، خجالت نکش، تنگه ابوقریب، غلامرضا تختی، شبی که ماه کامل شد و گل‌های باوارده هستند. درس دادن فرید به دخترخاله‌ اش کیانا که البته دخترخاله واقعی‌ اش نیست برای حضور در کنکور فوق‌ لیسانس باعث می‌ شود فرید با پیشنهاد جالبی از سوی خاله عشرت رو به رو شود. جایی که خاله عشرت از پول کلان و اتومبیل گران قیمت خود می‌ گوید که فرید می‌ تواند در صورت پیدا کردن شوهری مناسب برای کیانا، آن را تصاحب کند.

هرکسی نمی‌تواند حرف‌های نیچه را درک کند و از خواندن آثار او لذت ببرد. علی میرزایی اما موفق شده جهان ذهنی این فیلسوف را وارد فیلم خود کند و از مفاهیمی که نیچه برای بیان اندیشه فلسفی خود استفاده کرده به نفع یک داستان مفرح کمدی استفاده نماید. پالتو شتری ساده، بی‌ادعا و مستقل است و همان‌گونه که گفته شد بر مسیر موفقیت فیلم‌های کمدی و جدی سینمای ایران گام بر نمی‌دارد از هیچ موجی، سو استفاده نمی‌کند و می‌خواهد سرپا و تازه باشد. گواه دیگر این ادعا، نقش‌های بازیگران آن است به نحوی که نه کیان افشار نه درخشانی و نه بانیپال تا به حال چنین نقش‌هایی را در کارنامه بازیگری خود تجربه نکرده بودند.

دانلود سریال برادران

نقش شاهرخ فروتنیان که در بیشتر فیلم‌ها در قامت یک مرد مسن با شخصیت، با کلاس و حتی ثروتمند ظاهر می‌شد در این فیلم جالب توجه است. کاراکتر درویش‌گونه فروتنیان در قامت یک فروشنده خیابانی کتاب، که به سبک کتابفروش‌ها بازارگرمی نمی‌‌کند و فریب مشتری را در نظر نمی‌گیرد از دیگر دلایلی است که می‌توان این فیلم را در شخصیت‌پردازی و بازیگردانی فیلمی متفاوت ارزیابی کرد. پالتو شتری فیلمی کمدی به کارگردانی و نویسندگی مهدی علی‌میرزایی و تهیه‌کنندگی مجید شیخ انصاری محصول سال ۱۳۹۷ است . فیلم داستان جوان دیپلم ردی، آس و پاس و علافی به نام فرید (با بازی سام درخشانی) است که زندگی خود را به بطالت می‌گذراند. او ظاهراً در کنار دوستان علاف‌تر خود در دفتری که بخشی از آن را به خاطر مسائل اقتصادی تبدیل به کافه کرده‌اند مشغول پژوهش بر روی مسائل علوم انسانی است.

همچنین تاکنون در بخش‌های حواشی فیلم پالتو شتری، دیالوگ برتر فیلم پالتو شتری، سوتی فیلم پالتو شتری و نقد فیلم پالتو شتری هنوز موردی ثبت نشده است. قطعا ما و شما به این حد قانع نیستیم؛ باید به‌کمک علاقمندان فیلم، سریال و تئاتر، این دایرة‌المعارف آنلاین و بانک اطلاعات هنرمندان و آثار سینما، تلویزیون و تئاتر را کامل و کامل‌تر کنیم. او موفق شده شخصیت یک دختر لوس، ننر و عقده‌ای را به خوبی بازی کند. کیانا دختری است ظاهربین و سطحی که خودش را بسیار دست بالا فرض می‌کند.

پخش آنلاین تیزر فیلم ایرانی پالتو شتری

بُعد دیگر قابل توجه و اهمیت فیلم پالتو شتری درونمایه فلسفی فیلم است که با لحن فانتزی آن مخلوط شده است. فیلم پالتو شتری یکی از فیلم‌های سینمایی کمدی‌ای بود که در سال 1401 اکران سینمایی شد و مورد توجه قرار گرفت. به مناسبت اکران آنلاین این اثر با معرفی و بررسی آن همراه شما هستیم. پسری جوان یک "پالتوی شتری رنگ" از پدرش به ارث برده اما این پالتو برای او دردسرساز شده چون هر وقت آن را می پوشد فکرهای وسوسه آمیزی به سرش می زند... همچنین در بخش بررسی فیلم پالتو شتری 4 نفر از میان مردم به نقد و تحلیل خود از پالتو شتری پرداخته‌اند. تاکنون در صفحه اختصاصی فیلم پالتو شتری در منظوم اطلاعات بسیاری توسط پژوهشگران و مردم ثبت شده است؛ در بخش گالری عکس و پوستر فیلم پالتو شتری 46 عدد، در بخش ویدئو و تیزر فیلم پالتو شتری 6 عدد، گردآوری و درج شده است.

سام درخشانی در بهترین بازی کارنامه حرفه‌ای خود موفق شده از آن کاراکتر خنگ و ابله آثار قاسم‌خانی فاصله بگیرد و شخصیتی خلق کند که هوش و بدجنسی از چشم‌های او می‌بارد. بانیپال شومون هم به خوبی در قالب شخصیت کوهیار فرورفته و توانسته یک شخصیت عقده‌ای که دارای مشکلات متعدد روحی و روانی است را باورپذیر از کار در بیاورد. در میان بازیگران زن فیلم هم نمی‌توان از کنار بازی بهاره کیان‌افشار به راحتی عبور کرد. اما «پالتو شتری» فقط به خاطر مضمون متفاوتش فیلم موفقی نشده است. علی میرزایی نشان می‌دهد که در نوشتن فیلمنامه تبحر بالایی دارد و خوب بلد است از تمام ابزار و عناصر یک فیلمنامه سینمایی برای تعریف یک داستان متفاوت و جذاب استفاده کند.

اولی دانشجوی دکترای فلسفه بوده و دومی یک دیپلم ردی است که مطالعه فراوانی دارد و در کلاس‌های مستمع آزاد دانشگاه هم می‌نشیند. شاید فرید به لحاظ جایگاه وشان اجتماعی در حد کوهیار نباشد اما انسان نرمال‌تری است و به خاطر همین نرمال بودن است که از کوهیار جذاب‌تر است. همین روراستی و صداقت فرید است که او را از کوهیار متمایز می‌کند. او از فلسفه به عنوان ابزاری برای تحقیر دیگران استفاده نمی‌کند و از دانشی که دارد برای رسیدن به منفعت شخصی بهره می‌برد. همین صداقت هم باعث شده او شخصیت نرمال‌تری نسبت به کوهیار داشته باشد و کارگردان بیش از هر چیز برای این موضوع احترام قائل است.

{

دانلود رایگان فیلم ایرانی اصغر

|}

حالا این فیلم در فیلیمو حضور دارد و در این مطلب نگاهی به اطلاعات این فیلم انداختیم. پالتو شتری اولین ساخته سینمایی مهدی علی‌ میرزایی و به تهیه‌ کنندگی مجید شیخ انصاری است که پیش از آن فیلم‌ های کمدی را در مقام فیلمنامه‌ نویس خلق کرده بود. این اثر ابتدا در سی و هفتمین دوره جشنواره فیلم فجر به نمایش درآمد و سپس بعد از 4 سال در تاریخ 3 بهمن 1401 در سینماها به نمایش درآمد. مهدی علی میرزایی، کارگردان، نویسنده تلویزیون و سینما، سال ۱۳۵۶ در شهر اصفهان، متولد شد. وی فارغ التحصیل کارشناسی کارگردانی سینما از دانشکده‌ی «سینما و تئاتر» تهران (۱۳۸۴) و کارشناسی ارشد فلسفه اسلامی از دانشگاه «تهران» (۱۳۹۱) است. مهدی علی میرزایی، جایزه‌ی اول نویسندگان جوان برای کتاب «مردی با نماز تمام» (۱۳۷۹)، را در کارنامه دارد.

بازی با نیچه و فلسفه و عرفان و ادبیات حاصل کار مهدی علی میرزایی در پالتو شتری ست. بانیپال شومون یکی از بازیگران آشوری تبار اهل ایران است که در 3 آذر سال 1357 متولد شد. او از سال 1376 در تئاترهای دانشجویی فعالیت می‌کرد تا اینکه سرانجام در موسسه کارنامه برای بازیگری تعلیم دید. این بازیگر صدای زیبایی دارد و صداپیشه انیمیشن سینمایی آخرین داستان بود. آقای شومون تا کنون در فیلم و سریال‌های مختلف و معروفی حضور پیدا کرده که شاخص‌ترین آنها سریال شهرزاد است. سام درخشانی بازیگر مشهور ایرانی در 31 تیر سال 1354 چشم به جهان گشود‌.

{

دانلود فیلم پالتو شتری 1401 با 6 کیفیت

|}

پالتو شتری از فیلم‌های سی و هفتمین دوره جشنواره فیلم فجر نیز بود. در ادامه مقاله پیش رو پلازا با معرفی فیلم ایرانی پالتو شتری همراه شما هستیم. فیلم پالتو شتری داستان فرید با بازی سام درخشانی است  که در رشته فلسفه درس می‌خواند. او یک پالتوی شتری رنگ از پدرش به ارث برده اما این پالتو برای او دردسرساز شده چون هر وقت آن را می‌پوشد فکرهای وسوسه آمیزی به سرش می‌زند. فرید که علاقه زیادی به فلسفه داشته اما علاقه‌ای به درس خواندن در دانشگاه ندارد. کوهیار هم دانشجوی ارشد فلسفه است که کتابی هم در این زمینه چاپ کرده و خودشیفته‌ بودنش تنها ۳ دوست برایش باقی گذاشته است!

هر چند «پالتو شتری» اثر کمدی نامیده شده، اما کمدی همانند آثاری از جمله «چپ، راست»، «خوب بد جلف»، «انفرادی»، «مصادره» و… نیست و از فضای مبتذل و هجو در ساخت اثر کمدی فاصله می‌گیرد، که این اتفاقی مثبتی برای سینما می‌تواند باشد. بازیگری که در سال‌های اخیر حضورش در هر فیلم و سریالی تضمین موفقیت آن بوده است. از آخرین حضور درخشانی در نمایش خانگی که به سریال روزی روزگاری مریخ بر می‌گردد حدود یک سالی می‌گذرد و حالا این روزها نیز همزمان با اکران آنلاین پالتو شتری فیلم تگزاس ۳ با حضور او و پژمان جمشیدی با استقبال مخاطبان سینما روبرو شده است. خلاصه فیلم سینمایی پالتو شتری حول محور زندگی پسری به نام کوهیار می‌گردد که نگاه فلسفی‌‌ای به دنیا دارد و خود را برتر از دیگران می‌بیند.

کارگردان بدون هیچ مسامحه‌ای آتش توپ خانه‌اش روشن می‌کند و سیلی از نقد را به سمت روشنفکرنمایانی که از فلسفه، ادبیات، جامعه شناسی و… برای ابراز قدرت خود استفاده می‌کنند روانه می‌کند. کوهیار کهن‌دژ فیلم «پالتو شتری» بسیار خطرناک‌تر از فرید و دوستانش است. کوهیار شاید از فرید باسوادتر و موفق‌تر باشد اما برخلاف فرید و دوستانش بسیار خطرناک است. کوهیار از فلسفه فقط آن چیزهایی را فهمیده و یاد گرفته که به او کمک می‌کند بر روی مشکلات روحی و روانی‌اش سرپوش بگذارد. فلسفه برای کوهیار وسیله‌ای است که او با کمک آن می‌تواند به شخصیت حقیر خود رنگ و لعاب ببخشد و آن را موجه جلوه دهد. پالتو شتری از دو جهت با غالب آثار تولیدی سینمای ایران تفاوت دارد و این تفاوت بدون شک امتیازی برای سازندگان آن محسوب می‌شود.

اگر چه حضور پریوش نظریه زیاد در فیلم احساس نمیشود اما بازی آرام شاهرخ فروتنیان به اندازه ی کافی لذت بخش است. کارگردان ادای دین خوبی به فیلسوف مسلکان آس و پاس کرده و در عین حال مفاهیم مورد نظر خود را هم در آن گنجانده. بازیگران زن که فقط نقش‌های کوتاه و بی‌منطقی دارند و مثل یک تئاتر با چندین صحنه مختلف صرفا ظاهر و ناپدید می‌شوند. این فیلم اگرچه پتانسیل تبدیل شدن به یک کمدی قوی را داشت، اما از اجرای موفق آن باز ماند. از سوی دیگر بازی متفاوتی از سام درخشانی در نقش فرید می‌‌بینیم که به نوبه خود بامزه است اما کمبودهایی دارد که نمی‌تواند خوب دیده شود.

کاراکترهایی که به‌خوبی در خدمت تم مرکزی فیلم قرار گرفته‌اند و توانسته‌اند به نقد صریح و گزنده کارگرذان ابعاد متفاوتی ببخشند. از این منظر شخصیت پدر کوهیار (با بازی شاهرخ فروتنیان) جایگاه ویژه‌ای در فیلم دارد. مردی تلخ‌اندیش و در عین‌حال بامزه که یکی دو پیراهن بیشتر از جوجه فیلسوف‌هایی مانند فرید و کوهیار پاره کرده است و به قول خودش فرقش با آن‌ها در این است که می‌داند در پیله سرنوشت خود گرفتار شده است. علی میرزایی در این فیلم به خوبی موفق شده شوخی‌های کلامی و تصویری را با هم ادغام کند و به نتایج جالب توجهی برسد. در یکی از سکانس‌های فیلم (سکانس ملاقات کوهیار و کیانا در دانشگاه) علی میرزایی با استفاده از دیالوگ‌هایی مسلسل‌وار موفق می‌شود شکلی از کمدی اسکروبال را خلق کند که پیش از این نمونه‌های موفق آن را در سینمای کلاسیک آمریکا دیده‌ایم.

او فیلمنامه‌نویسی فیلم‌های سینمایی گشت ارشاد، هفت معکوس، در مدت معلوم، پارادایس، کاتیوشا و اولین تولد را برعهده داشته و کارگردان فیلم سینمایی پالتو شتری بوده است. پالتو شتری فیلمی است که در ژانر کمدی توسط مهدی علی میرزایی ساخته شده است. مهدی علی‌ میرزایی، کارگردان و نویسنده تلویزیون و سینما، سال ۱۳۵۶ در شهر اصفهان متولد شد. علی‌ میرزایی فارغ‌ التحصیل کارشناسی کارگردانی سینما از دانشکده‌ سینما و تئاتر تهران و کارشناسی ارشد فلسفه اسلامی از دانشگاه تهران است. وی جایزه‌ اول نویسندگان جوان برای کتاب مردی با نماز تمام را در کارنامه دارد. از جمله آثار مهدی علی‌ میرزایی می توان به آقای سانسور،‌ پارادایس، تخته گاز، کاتیوشا،‌ هفت معکوس و در مدت معلوم اشاره کرد.

بهاره کیان افشار در نقش کیانا دختری را بازی کرده که با وجود ثروت و زیبایی به دلیل اخلاق بد و تعامل نداشتن با کسی ارتباط برقرار نمی‌کند و مادرش برای شوهر دادنش دست به هر جادو و جنبلی می‌زند تا دخترش ازدواج کند. حتی حاضر است ماشین و چند صد میلیون نیز خرج شوهر دادن دخترش کند! سام درخشانی در نقش فرید در یکی از بهترین و متفاوت‌ترین نقش آفرینی‌های خودش ظاهر شده. او برخلاف تصور و با وجود نزدیکی خانوادگی که به کیانا دارد هیچ علاقه‌ای به کیانا ندارد و تنها قصد دارد با کمک به مادر کیانا برای شوهر دادنش پولی به جیب بزند و از فلاکت شخصی در بیاید. بانیپال شومون در نقش کوهیار نیز در یکی از بهترین نقش‌های کارنامه بازیگری خود در قامت یکی از هواداران نیچه ظاهر می‌شود که به طرز عجیب و غیرمعمولی به کیانا علاقه‌‌مند می‌شود و با او ازدواج می‌کند. این خلاصه داستان و شخصیت‌‌ها نیز به خوبی بر این مهم تکیه می‌‌کند که سبک روایی و شخصیت‌پردازی پالتو شتری تا چه اندازه با آثار روتین و رایج سینمای ایران تفاوت دارد از این رو بی‌راه نیست اگر این فیلم را از متفاوت‌ترین فیلم‌‌های این سال‌های سینما قلمداد کرد.

همچنین به دلیل نچسب بودن کاراکتر کوهیار، بار طنز داستان همه بر دوش فرید سنگینی می‌کند. مهدی علی میرزایی شخصی است که فیلمنامه آثاری چون در مدت معلوم و کاتیوشا را نوشت و البته گل سر سبد آثاری که به نگارش درآورده هم فیلم گشت ارشاد است. چند پسر مجرد دانشجوی آس و پاس که یک کافه را میگردانند و مطالعات فلسفی دارند دچار بحران داخلی میشوند. به گزارش خوبو، پالتو شتری فیلمی کمدی است که در بهمن ۱۴۰۱ در سینماهای کشور اکران شد. با معرفی و بررسی فیلم پالتو شتری همراه شما بودیم و سعی کردیم ابعاد مختلف آن را با یکدیگر مرور کنیم.


فیلم مفت بر از فیلیمو