سیر سیاه چه جوری درست کنیم 2023-09-17
چگونه با سیر سیاه، غذاهای خوشمزه درست کنیم؟ ایران گیاه؛ راه حلی برای سالم زیستن!
البته این نکته را بدانید که در ابتدای کار سیر سفت شده و ممکن است تصور کنید خراب شده، اما نگران نباشید؛ این مرحله موقتی است و سیر سیاه نرم را خواهید داشت. سیر سیاه نسبت به سیر سفید و خام دارای فعالیت آنتیاکسیدانی بیشتری است.. گنجاندن سیر سیاه در رژیم غذایی هفتگی کمک میکند دفاعتان در برابر بیماریهای مزمن و استرس اکسیداتیو قویتر شود. سیر سیاه نسبت به سیر خام تازه آن، آلیسین کمتری دارد، اما از نظر بسیاری از مواد مغذی از جمله آنتی اکسیدان ها و سایر ترکیبات مفید غلظت بالاتری دارد. سیر سیاه علاوه بر خواص سلامتی به عنوان یک ادویه محبوب در آشپزی به کار میرود که می توان در تهیه غذاهای مختلف، خورشها، و حتی سسها استفاده کرد تا طعم خاص و خوشمزهای به غذا بدهد.
خواص آنتیاکسیدانی سیر سیاه ده برابر قویتر از همین خواص در سیر سفید میباشد.. این مولکولهای آنتیاکسیدانی از سلولهای شما در برابر آسیبهای اکسیداتیو که منجر به پیری و بیماری میشوند محافظت میکنند.. سیر سیاه، آلیسین ناپایدار را به مولکولهای پایدارتر آنتیاکسیدانی تبدیل میکنند. عصاره سیر سیاه، رادیکالهای آزادی را که میتوانند به کبد و خون و کلیهها آسیب بزنند کاهش میدهد. سیر سیاه، این الماس سیاه رنگ آشپزخانه، با طعمی شیرین و ملایم و خواص درمانی فراوان، به یکی از محبوبترین چاشنیهای طبیعی تبدیل شده است.
بنابراین دفعه بعد که در بازار سیر سیاه هستید، یکی از این گزینه ها را در نظر بگیرید تا عمق و پیچیدگی بیشتری به آشپزی خود بیافزایید. سیر سیاه به طور گسترده ای در دسترس است و به راحتی می توان فروشگاهی را پیدا کرد که آن را بفروشد. شما می توانید انواع و مارک های مختلف را امتحان کنید تا زمانی که مطابق سلیقه و نیاز خود برسید. اگر می خواهید با تهیه سیر سیاه خود آزمایش کنید، می توانید این کار را نیز انجام دهید. با گزینه های بسیار زیاد، لذت بردن از طعم منحصر به فرد و مزایای سلامتی سیر سیاه هرگز آسان تر نبوده است. سیر سیاه یک ماده دوست داشتنی است که در سال های اخیر به طور فزاینده ای محبوب شده است.
میزان مصرف سیر سیاه به شرایط فردی و حساسیت به آن بستگی دارد. به طور کلی روزانه 1-2 حبه سیر سیاه به عنوان مکمل غذایی توصیه می شود. سیر سیاه یک ماده غذایی خوش طعم و سالم است که دارای خواص دارویی شگفت انگیزی است.
سیر سیاه به عنوان مکمل غذایی در کنار داروهای قلبی ممکن است مفید باشد اما نباید جایگزین داروهای تجویز شده توسط پزشک شود. اما برای دستیابی به بهترین نتایج به توصیه های پزشک خود عمل کنید. رطوبت کم میتواند باعث خشک شدن زیاد سیر و در نتیجه از دست رفتن رنگ و طعم مطلوب شود.
سیر سیاه دکتر بیز را با مناسبترین قیمت از فروشگاه اینترنتی حیلامات بخرید. در این مقاله به بررسی خواص و طرز درست کردن سیرسیاه می پردازیم. بوتههای سیر باید چند هفته بدون وقفه در حالت گرمنگهداشتن غذا بمانند تا نرم و سیاه شوند. هرازگاهی آرامپز را بررسی کنید که در همین حالت باشد یا خاموش نشده نباشد. معمولا روی بخاری ممکن است سیر پخته شود و رطوبت خود را از دست دهد.
میتوانید سیر سیاه را در خانه با استفاده از دستگاه خشک کن یا پلوپز یا هر دستگاهی که حالت گرم کن دارد، درست کنید. در تهیه نان سیر با سبزیجات، میتوان از سبزیجاتی مانند پیازچه، فلفل دلمهای، قارچ و اسفناج استفاده میشود. سبزیجات را خرد کرده و همراه با سیر، کره و پنیر به مخلوط نان سیر اضافه میکنیم. این روش، یک گزینه عالی برای افرادی است که به دنبال یک نان سیر سالم و پر از فیبر هستند. پوراتا[۶] سس مشابهی است که به جای سیر با ترهفرنگی تهیه میشود.
علاوه بر طولانی بودن مراحل تهیه ی سیرسیاه، دما و رطوبت نیز در تبدیل سیرتازه به سیر سیاه نقش اساسی دارد. فروشگاه Best of persian با هدف ارائه کالاهای اساسی خانوادههای ایرانی، همواره کیفیت را در اولویت نخست قرار داده و رسالت ما، ارائه محصولات باکیفیت با نازلترین قیمت است. از این رو کیفیت تمامی محصولات از جمله مواد غذایی، بهداشتی و… را تضمین میکنیم و در تلاش هستیم تا مشتریان خود را راضی نگه داریم.
سیر سیاه دکتر بیزاز آنجایی که این سیر بو و طعم تندی ندارد، با سایر ترکیبات غذا به خوبی مخلوط می شود و غذای شما را بسیار خوشمزه و خاص می کند. پخت غذا تا حد زیادی سلیقه ای است و این شما هستید که انتخاب می کنید چه غذاهایی را با کدام مواد تهیه کنید. اما برای استفاده از سیر سیاه در هنگام آشپزی، چند پیشنهاد کلی را به شما خواهیم داد که می توانید با توجه به ذائقه خود از این موارد استفاده کنید. رنگ تیره سیر سیاه به خاطر واکنشهای شیمیایی مختلف میان قند و آمینواسیدهای موجود در سیر است. بنابراین دلیل تیرگی سیر سیاه با دلیل تیرگی مواد تخمیری که از طریق فعالیتهای باکتریایی به دست میآیند، کاملا متفاوت است. در این روش ابتدا باید اطمینان حاصل کنید که زودپز دارای سیستم ایمنی مناسب، قفل درب و سیستم تخلیه فشار به درستی کار میکند.
در طی این فرآیند، افزودنیها یا مواد شیمیایی دخالت ندارند. سیر حاوی قند و اسیدهای آمینه است، هنگامی که تحت تخمیر قرار میگیرد، ماده ای تیره به نام ملانوئیدین تولید میکند. آلیسین، که میدانیم باعث بوی تند سیر میشود، در طی فرآیند تخمیر کاهش مییابد و به S-Allylcysteine تبدیل میشود و به این ترتیب، بوی سیر از بین میرود. بزرگترین تفاوت سیر سیاه با سیر معمولی این است که سیر سیاه دارای مواد مغذی قوی تری است و بی بو است. در این فرایند، مقدار آلیسین (ترکیب ضدباکتری و ضدقارچ) در سیر سیاه افزایش مییابد که به سلامت قلب و عروق کمک میکند و در عین حال خواص ضد التهابی دارد. همچنین، آنتیاکسیدانهای موجود در سیر سیاه در کاهش ابتلا به سرطان موثرند.
می توانید سیر سیاه را در خانه درست کنید و از آن به صورت مستقیم یا در غذاهای مختلف استفاده کنید. با این حال قبل از مصرف سیر سیاه به خطرات احتمالی و تداخل آن با داروها توجه کنید. طی فرایند تهیه سیر سیاه، آلیسین ناپایدار به مولکولهای آنتیاکسیدانی پایدارتر تبدیل میشود. خواص آنتیاکسیدانی سیر سیاه بسیار قویتر از سیر تازه است، زیرا در نتیجه فرایند تخمیر، میزان آنتیاکسیدانهای سیر ۲ تا ۳ برابر میشود. آنتیاکسیدانها از سلولهای بدن در برابر آسیب اکسیداتیو (که موجب بیماری و پیری میشود) محافظت میکنند.
اولین نکته برای تهیه سیر سیاه این است که بدانید فرایند تبدیل سیر به سیر سیاه واکنشی به نام مایارد (Maillard) نام دارد که عامل طعم متمایز غذاهایی است که بر اثر حرارت قهوهای رنگ میشوند. برای رسیدن سیر به این واکنش و داشتن قوام و چسبندگی سیر سیاه به دما و رطوبتی تنظیم شده نیاز است. نان سیر یکی از محبوبترین پیشغذاها یا همراه غذاهای اصلی در سراسر دنیاست. برای درست کردن نان سیر، معمولاً نان باگت یا چاباتا را با مخلوطی از کره یا روغن زیتون، سیر رنده شده، نمک و گاهی اوقات گیاهان معطر مثل جعفری یا اورگانو آغشته میکنند.
در مقاله چگونه سیر را به سیر سیاه تبدیل کنیم، ما روشهای مختلف تهیه سیر سیاه را به شما معرفی کردیم. حالا که با این روشها آشنا شدید، میتوانید سیر سیاه با کیفیت عالی و طعمی بینظیر را در خانه خود تهیه کرده و از خواص آن بهرهمند شوید. برای تهیه سیر سیاه به کمک پلوپز، پیش از هر چیز بهتر است پلوپز را در حیاط یا تراس قرار دهید؛ زیرا سیر بوی شدیدی هنگام پختن آزاد میکند. درب پلوپز را ببندید و به مدت ۲ هفته روی درجه «گرم نگهدارید» قرار دهید.
استفاده از سیر سیاه به مقدار زیاد ممکن است خون را رقیق کند و این مسئله میتواند در افرادی که در حال حاضر برای لختهشدن خون مشکل دارند یا داروهای رقیقکننده خون مصرف میکنند دردسرساز باشد.. سیر سیاه ممکن است باعث خونریزی زیاد بعد از عمل جراحی شود. واکنشهایی از قبیل واکنش میلارد در سیر سیاه ، در طی فرآیند حرارتی ، باعث تغییر در برخی از مواد شیمیایی آن می شود.
شاید از شنیدن نام سیر سیاه تعجب کرده باشید و بخواهید که بیشتر با این نوع سیر آشنا شوید. در همین ابتدای مطلب لازم است بدانید که سیر سیاه (black garlic) در واقع همان سیر سفید است که تخمیر می شود و فرآیند تخمیر سیر باعث سیاه شدن رنگ آن می شود. فرآیند تخمیر سیر و تبدیل آن به سیر سیاه به صورت دستی و با کمک حرارت غیرمستقیم انجام می شود تا تمام بخشهای سیر به خوبی تخمیر شوند.
بدین منظور یک حبه کامل سیر را میان دندانهای آسیابی خود قرار دهید و به آرامی سیر را فشار دهید تا کمی شکافته و ترک بخورد. حدود یک دقیقه سیر را در دهان نگه داشته و سپس آن را درآورید. در عصر دیجیتالی امروز، خرید آنلاین سیر سیاه نیز گزینهای قابل توجه است. فروشگاههای آنلاین معتبر که تخصصی بر روی این محصول فعالیت دارند، میتوانند گزینههای متنوعی از سیر سیاه را با توضیحات دقیق و تصاویری که جزئیات محصول را نشان میدهند، ارائه دهند. توجه داشته باشید که نظرات کاربران و امتیازات محصولات را در سایتهای فروش بررسی کنید تا از خرید خود اطمینان حاصل کنید.
آنتیاکسیدانهای سیر میتوانند بر گردش خون، سطح انرژی و دیگر مولفههای مهم در فعالیت جنسی اثر بگذارند. آلیسین یک تیوسولفینات (حاوی گوگرد) است که همراه با سایر ترکیبات سیر؛ خواص ضد دیابتی ، آنتی اکسیدانی و فعالیت ضد التهابی دارند. می توانید سیر سیاه را در خانه با استفاده از دستگاه خشک کن یا پلوپز یا هر دستگاهی که حالت گرم کن دارد، درست کنید.
آرامپز یا پلوپز را روی حالت گرمنگهداشتن غذا (keep warm) قرار دهید. در این حالت، فقط دما و رطوبت لازم برای کهنهشدن سیرها تأمین میشود و سیرها نمیپزند. در پژوهشی با سوژه حیوانی مشخص شد که سیر سیاه خواص ضدچاقی دارد؛ حیواناتی که با سیر سیاه تغذیه شده بودند، از سایر حیوانات افزایش وزن کمتر و لایههای چربی شکمی نازکتری داشتند. دومین نکته این است که ترجیحا در فضای آزاد سیر سیاه را به عمل بیاورید چون بوی بسیار قوی سیر مشام را اذیت کرده و حداقل بدانید که تا پایان فرایند عمل آمدن سیر سیاه، بوی قوی سیر در محیط پخش خواهد بود. همانطور که گفته شد سیر سیاه نیاز به تخمیر در گرما و زمان برای مدت طولانی دارد و با گرمای فوری حاصل نمی شود. اگر این امکان برای شما وجود دارد که دائما فر خود را روشن بگذارید و حرارت آن را تنظیم کنید می توانید به روش خشک کن که بالا گفتیم مراجعه کنید.
از طرف دیگر، قورت دادن درسته سیر مزیت چندانی برای سلامت بدن ندارد، چرا که هضم آن برای دستگاه گوارش دشوار است. تا به اینجای کار میدانیم که سیر سیاه چیست و چه به اشکال مختلفی قابل تهیه است. اما شاید برایتان سوال باشد که چطور میتوان این خوراکی منحصربهفرد را به کار گرفت؟ در ادامه با ۹ ایده مختلف برای آشپزی با سیر سیاه آشنا میشوید. سیر سیاه مادهای ادرار آور و حاوی پتاسیم است که میتواند به درمان یا جلوگیری از پیشرفت انواع بیماریهای کلیوی کمک کند.
اگرچه ممکن است خوردن سیر سیاه شده عجیب به نظر برسد، اما در واقع یک ماده بسیار مورد توجه در بسیاری از دستور العمل ها است و در سال های اخیر به طور فزاینده ای محبوب شده است. در این فرایند تخمیر، سیر نرم میشود و حالت پاستیل مانند به خود میگیرد که برخلاف سیر سفید که سفت و سخت است، به راحتی خورده میشود. همچنین طعم سیر سیاه بسیار خوشمزه بوده و مانند رب انار است. به گزارش همشهری آنلاین به نقل از سلامت نیوز، همانطور که میدانید محصولی با نام سیر سیاه بسیار زبانزد همه مردم شده و فروشگاه های بسیاری به فروش این محصول روی آورده اند. سیر سیاه همانند سیر سفید به صورت حبه ای ولی به رنگ سیاه به راحتی قابل مصرف است.
در طی فرآیند تخمیر، حبههای سیر تحت واکنش قرار میگیرند که یک فرآیند شیمیایی بین اسیدهای آمینه و قندهای کاهنده اتفاق میافتد. پس از مطالعه مقاله چگونه سیر را به سیر سیاه تبدیل کنیم، باید بدانید که در بست آف پرشین شما از کیفیت و اصالت هر محصول اطمینان خواهید داشت. ما بهترین سیر سیاه را در اختیار شما قرار خواهیم داد تا شما تجربهای متفاوت و لذیذ از این ماده غذایی فوقالعاده داشته باشید. در این مقاله از بست آف پرشین ما به شما بهترین روشها و نکات برای تهیه سیر سیاه در منزل را معرفی خواهیم کرد.
حبهها را از ساقه سیر جدا نکنید و از آب هم برای شستشو کمک نگیرید. این ادویه که از سیر سیاه خشک و آسیابشده به دست میآید، گزینهای بسیار عالی برای اوقاتی است که میخواهید اندکی عطر و طعم سیر را به غذای خود بیاورید. خیر، برخلاف آنچه عموم مردم تصور میکنند، سیر سیاه مادهای تخمیری نیست و صرفا با قرارگیری در محیطی گرم و خشک تهیه میشود.
در این مقاله از تیم فرطب، به بررسی دقیق و جامع خواص سیر سیاه و نحوه تهیه آن خواهیم پرداخت. بمانید با ما تا با دانش و دیدی گستردهتر به کاربردها و فواید سیر سیاه در سلامتی و آشپزی پی ببرید. ما در این مقاله تلاش میکنیم تا شما را با تمامی جوانب این محصول شگفتانگیز و فرایند تبدیل سیر سفید به سیر سیاه آشنا سازیم. با توجه به رواج فزاینده سیر سیاه در بازار و توجه بیشتر فروشگاهها به فروش این محصول، اهمیت آن بر کسی پوشیده نیست.
سپس نان را در فر یا روی گریل حرارت میدهند تا طلایی و برشته شود. برخی افراد برای طعم بیشتر، پنیر موزارلا یا چدار را نیز به این مخلوط اضافه میکنند. نان سیر به دلیل طعم قوی سیر و بافت ترد و نرم، همراه با سوپها، سالادها و غذاهای گوشتی بسیار خوشمزه است. هنگام خرید سیر سیاه، مهم است که به دنبال منابع باکیفیت باشید تا طعم و بافت ثابتی داشته باشید.
اگر در دوران بیماری اقدام به پخت سوپ کرده اید، پیشنهاد ما این است که از سیر سیاه در سوپ های خود استفاده کنید تا بتوانید سیستم ایمنی بدن خودتان را تقویت کنید و سریعتر بیماری را از بدن خود خارج کنید. 4- اگر دوست دارید همراه با تماشای فیلم یا مسابقات ورزشی میان وعده بخورید، بازهم می توانید از سیر سیاه استفاده کنید. برای این کار ابتدا با چند عدد سیب زمینی، چیپس خانگی درست کنید؛ سپس سیر سیاه را با روغن زیتون، موسیر، سرکه سفید، نمک، سس کچاپ ترکیب کنید و چیپس خود را همراه با یک سس خوشمزه و مقوی میل کنید. تمامی محصولات این فروشگاه با تضمین کیفیت و اصالت به فروش میرسند.
در طب سنتی بعضی از کشورها از سیر سفید و سیاه برای تقویت میل جنسی مردان استفاده میشود. آنتیاکسیدانهای موجود در سیر میتوانند بر جریان خون، میزان انرژی و سایر عناصر تأثیرگذار بر فعالیت جنسی اثر بگذارند. اگر میتوانید دو تا سه هفته فر خود را روشن بگذارید و دمای آن را بین ۶۰ تا ۹۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید، سیر را در سینی فر با فاصله چیده و در فر بگذارید. شما می توانید در خانه هم آن را درست کنید فقط به صبر و مدوامت در حرارت نیاز دارد. مصرف زیاد سیر سیاه میتواند باعث بوی دهان و بدن و شکمدرد شود. بعضی از فرهنگها هم از سیر سفید و هم از سیر سیاه برای تقویت میل جنسی در مردان استفاده میکنند.
ابتدا سس مایونز، سیر رنده شده، پنیر پارمزان، جعفری خرد شده و ادویهها را با هم مخلوط میکنیم. سپس این مخلوط را روی نان باگت برش خورده میمالیم و در فر میپزیم. نان سیر یکی از حالتهای طعمدار نان است که احتمالا هر بار از عطر و طعم آن شگفتزده میشوید و برای باری دیگر، آن را در سفارشهای غذاییتان مانند مرغ سوخاری ثبت میکنید. البته، اگر خیلی به فواید و طعم این نان پایبند باشید، میتوان آن را جایگزین عصرانه یا میان وعدهای خوشمزه کنید.